Föreläsningar

_MG_4886d

Patricia Edvardsson är uppvuxen i ett amerikanskt samhälle i Peru men kom till Sverige redan som 22-årig. Hon är utbildad civilingenjör både i University of Lima i Peru och på Chalmers Tekniska Högskola i Sverige. Som talare är Patricia både professionell och personlig och kan vinkla de aktuella ämnena från en svensk- eller utländsk sida.

Hon är öppen med sina egna erfarenheter, hur det är att som kvinna komma till mansdominerade arbetsplatser eller som utlandsfödd att förstå det svenska samhället. Patricia är både rolig och underhållande med sina egna exempel från livet.

Många utav de föreläsningar Patricia har gjort har handlat om det kulturella Sverige och hur vi på bästa sätt kan använda oss utav alla de olika personligheter vi har omkring oss i arbetslivet.

Tanken med föreläsningarna som RICVIDA erbjuder är att informera, starta debatt, skapa nya tankar och helt enkel röra om i grytan, om det önskas. Alla våra föreläsningar innehåller motivation och fakta – två bidragande faktorer för att hjälpa medarbetarna att hitta inspiration, arbeta med motivation och även för att er verksamhet ska bli mer konkurrenskraftig.

Vi skräddarsyr föreläsningarna efter ert behov. Kontaktar du oss så bollar vi tillsammans och du får ett konkret förslag om ämnena och innehållet.

Några exempel på uppskattade föreläsningar:

– Våga satsa. Varför är vi rädda att misslyckas?

– Att frigöra tid lönar sig för alla.

– Varför är det viktigt att sätta upp mål för varje medarbetare?

– Att arbeta med personer från olika kulturer.

– Att starta ett nytt liv i Sverige.

Ricvida 2016