OM OSS

Ricvida är ett konsultföretag som strävar efter att göra livet enklare för företag. Vi tror att nyckelfaktorer för att lyckas hos en organisation är kunskap, motivation och möjligheter.

Vi förstår också att företag lever i ett högt tempo med begränsade resurser och tror därför på enkla verktyg som går att använda för att stanna. Samtidigt vill vi bidra till välbefinnande hos medarbetarna och vill därigenom arbeta med tydliga mål och struktur.

Ricvida arbetar med att analysera, utbilda, implementera och återkoppla ständiga förbättringar och kan använda spel för att simulera verkligheten och motivera medarbetarna. Vi föreläser om aktuella ämnen inom organisation, interkultur och arbetsmiljö. Föreläsningarna har som syfte att väcka tankar, få företag att få nya idéer och inleda diskussioner, med syfte att varje organisation kan hitta sina egna lösningar.

Vi har kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långsiktiga lösningar. RICVIDA AB drivs och ägs av Patricia Edvardsson, civilingenjör i industriell ekonomi med inriktning på produktion och ledarskap. Patricias har under många år arbetat åt en rad olika företag, såväl inom industri och offentlig sektor, där hon har haft olika roller bl.a. som projektingenjör, verksamhetsutvecklare och VD. Patricia är certifierad inom Lean och utbildad examinator för Utmärkelsen Svensk Kvalitet från SIQ, Sveriges Institut för Kvalitet.

Kontakta oss så lyssnar vi på era visioner, strategier och målsättningar och återkommer med förslag för samarbete. Vi vill hjälpa er att göra livet enklare!

Hälsningar

Patricia Edvardsson

firma patty

VÅR VISION

Att förenkla vardagen för företag och dess medarbetare.

VÅR MISSION

Att hjälpa företag att nå sin fulla potential genom ständiga förbättringar.

Ricvida-KONSULTTJÄNSTER-sweden-

KUNDER

Ricvida 2016